Home Contact

Mogelijkheden om zorg te verkrijgen
Sparkles Thuiszorg verleent zowel Thuishulp via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) als via een PGB (Persoons Gebonden Budget). Uw gemeente kan precies uitleggen welke keuze voor u het meest verstandig is.

Kiest u óók voor Sparkles?
Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, wordt contact met u opgenomen. Tijdens dat gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en vertellen wij wat u van ons mag verwachten. In overleg met u wordt gezocht naar een geschikt moment om te starten. Zo mogelijk wordt dit wekelijks op dezelfde dag en tijd herhaald.

Ons streven is erop gericht dat u te maken krijgt met een vaste medewerker. Prettig voor u (zij kent uw wensen en weet wat er moet gebeuren) en voor ons (u bent tevreden en wij hoeven pas voor vervanging te zorgen als er sprake is van vakantie of ziekte).
Gedurende de zorgperiode wordt regelmatig contact gehouden om te ontdekken of wij de zorg kunnen verbeteren.

Naar aanleiding van uw indicatie bespreken we samen hoeveel uren we kunnen inzetten en hoeveel uren door u gewenst zijn om in te zetten. Deze uren kunnen altijd naar wens worden aangepast, zolang het binnen de indicatie valt.

Na afloop van ieder bezoek vraagt de
medewerker u om te tekenen op haar werkrooster.


Dit zegt een van onze cliënten: Sinds enkele maanden krijg ik thuiszorg van Sparkles. Het is heerlijk om iedere week te weten dat mijn huisje weer op orde is. De vaak gewone dingen in huis die voor mij zo moeilijk zijn om zelf te doen, worden nu uit handen genomen. Iedere week kijk ik ernaar uit. Gelukkig heb ik meestal een vaste hulp met wie ik het erg goed kan vinden. Als ze een keertje niet kan wordt er netjes opgebeld en overleggen we over een invalhulp. Zoals overal gaat het ook wel eens mis met de afspraak. Daar ben ik natuurlijk niet blij mee, maar het kan gebeuren en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Samen drinken we even koffie en babbelen over van alles en nog wat. In het begin heb ik haar verteld hoe ik sommige dingen graag gedaan wil hebben. Maar ook zonder dat weet ze haar weg wel te vinden. Veel lof voor Sparkles, ze begrijpen wat er nodig is.
Home Thuiszorg Werkwijze Onze mensen Ons doel CliŽnteninformatie Vacatures Contact